Contoh laman web yang menggunakan cms php fusion

1. Laman web rasmi SK Kg Dato Ibrahim Majid

2. Laman web SK Pasir Puteh

3. Laman e-informasi

* Banyak lagi sekolah-sekolah yang gunakan php fusion ni..especially sek under ppd pasir gudang and jb sbb sifu dia ada kat sana..mr.japaruddin, webmaster sk pasir puteh..yang aku listkan kat atas tu member2 nyer..termasuk la sek aku punye

3 ulasan :

  1. salam....cikgu nk tye cikit, kalau kita guna wordpress boleh x buat hyperlink melalui post kita serupa mcm cikgu buat contoh laman web yg mggunakan cms fusion php kat atas 2??harap dapat membantu...

    BalasPadam
  2. wsalam..

    Semestinya boleh saya rasa tapi saya tiada pengalaman menggunakan wordpress. Gunakan button yang ada gambar chain untuk buat hyperlink. Kalau tak jumpa, gunakan html button dan guna koding ni :
    Nama link anda

    Harap membantu..

    BalasPadam

Pengikut