Ingat Tarikh 28 Februari 2011

Kenapa tarikh tu penting sangat? Bila saya semak status saman dari PDRM di laman web MyEG, baru saya notis tentang tarikh tu. Pada 28 Februari 2011 nanti, PDRM akan kuatkuasakan proses penyenaraian hitam saman-saman yang tidak dibayar. So, semak saman anda..dan apa lagi yang kita boleh buat..just bayar je la.



2 hari lepas baru pergi settlekan bayaran satu kompaun sebab salah parking. Kerani tu cakap mulai tahun 2010 memang dah takde diskaun...hmmm...

semak kat MyEG..ada satu saman speeding tahun 2006 yg belum dibayar..masa bila tah kena saman..takde sampai surat pun...pening..pening...

3 ulasan :

  1. bayar, jgn tak bayar.. bila blacklist, lg susah.. :)

    BalasPadam
  2. Assalam..ini penting ni, harap2 orang2 Sabahan jg dapat menyedari tarikh ni..maybe saya pun ada saman..nak copy ya..

    BalasPadam
  3. Assalam saya tengok profil cg..dukung kasi susu baby memang seorang yang penyayang..tahniah sejuk hati isteri..

    BalasPadam

Pengikut