M'sia vs S'pore : Penjaga Gol mana pilihan anda?





vs

Siapakah antara penjaga gol berikut yang menjadi pilihan anda untuk diturunkan ketika Malaysia menentang Singapura malam ini?
Pilihan peribadi saya ialah Sharbinie kerana pada saya beliau sedang berada di kemuncak prestasi sekarang dengan konfiden beliau sewaktu Malaysia menang ke atas Taiwan tempoh hari. Lagipun, ketika menentang Liverpool di separuh masa pertama, beliau berjaya mengekang asakan penyerang Liverpool dan hanya memboloskan satu gol.
Berbanding Khairul Fahmi yang melepaskan 5 gol kepada Liverpool, beliau pada saya mungkin mengalami penurunan prestasi selepas kecedaraan bahu ketika menentang Lubnan. Lagipun, faktor keletihan juga mungkin penyebab prestasinya menurun dengan komitmen dengan skuad Kelantan, Olimpik dan team senior.

14 ulasan :

  1. 1-1 dah cikgu wan..

    BalasPadam
  2. I go for Fahmi...yuhuuuu...
    never ask me why...heheheh...
    coz i don't know why...

    saje je nak pilih dia...hehehe

    BalasPadam
  3. mm..ramai peminat fahmi ni ye..
    apapun, game dah abis. M'sia pun dah kalah 3-5.
    Banyak silapnya defender bagi gol free2 jek.
    Nampaknya diaorg masih tak belajar g lepas kena belasah ngan Arsenal n Liverpool ari tu.
    Dalam paper bukan main gah lagi cakap tak nak buat silap.
    Hampeh!!!
    BTW, salute to Safee Sali n Abdul Hadi..

    BalasPadam
  4. dua 2 sama hebat..ada style tersendiri..
    xpe la..kalah hari ini x bermakna kalah selamanya.
    hope pusingan kedua nanti harimau malaya bangkit semula.

    BalasPadam
  5. untuk 28 Julai ni pun saya pilih Sharbinie.

    Khairul Fahmi macam hilang rentak masa lawan Liverpool. pelik..!

    BalasPadam
  6. nak pilh fahmi jugak.hee :)

    BalasPadam
  7. Alia : Setuju..setuju..
    miss epa : sapapun yg diturunkan nanti, harap2 mampulah memikul tanggungjawab tu dengan baik ya. Yang paling penting, Malaysia kena beat Singapore 28hb ni.

    BalasPadam
  8. 2 2 lebih sama ja.. defender kena power lagi.. apa2 pun esk masia mng 3-0 spore..huhu

    BalasPadam
  9. 2,3 hari nak lawan s'pore ni keluar cite fahmi berantakan ngan tunang dia la plak..camne nk bg full concentration masa main ni?

    BalasPadam
  10. tak kesah penjaga mana.. jangan penjaga masa dah jaga gol.. huhuhu

    BalasPadam
  11. salam..
    ucu xtau nk pilih sape..
    sbb ucu x knai sape mreke2 ni..
    hehe c[=

    BalasPadam
  12. mestila apek..=]..yg agy sorg tu..er..er...haha

    BalasPadam

Pengikut