Jadual Gaji Minimum Maksimum DG41 P2 SSM 2012

Salam buat semua..

Sekarang ni rasanya ramai penjawat awam yang melayari internet untuk mencari jadual gaji SSM baru. Pekeliling pun dah dikeluarkan di laman web JPA pada 30 Mac yang lalu namun jadual gaji minimum maksimum tu masih kabur (pada saya..)

Lepas download dan baca pekeliling tu, tergerak pulak tangan ni nak main kira-kira ngan Excel. So, saya kongsikan hasil kiraan saya untuk cikgu-cikgu yang berada di Gred DG41 P2. Kenapa saya buat P2? Sebabnya saya tak jumpa pun blog yang berkongsi untuk P2 ni.. Kebanyakannya untuk P1. Nak buat untuk semua gred tak sempat rasanya (saya mohon maaf)..

p/s : maaf kalau jadual yang saya buat salah. Saya hanya ikut pekeliling dan contoh di blog2 lain. 


Apapun keadaannya..ingatan buat diri saya dan rakan2 guru..kenaikan gaji bukanlah segalanya, biarlah keberkatan gaji yang lebih kita utamakan. Selamat mendidik buat semua warga guru.
  

3 ulasan :

  1. tq cikgu idris...sy pun mmg mencari p2 nye tangga gaji

    BalasPadam
  2. Cikgu Idris, adakah KGT untuk DG41 P1 dan DG41 P2 sama iaitu RM225? Adakah ini bermaksud tiada bezanya P1 dan P2 lagi?

    BalasPadam
  3. Patutlah ...info yg saya dapat menyatakan guru dikalangan ini gajinya lumayan

    BalasPadam

Pengikut