Boboiboy Preposition Box..

Bulan April ni turn Panitia Bahasa Inggeris buat pameran di perpustakaan. Fikir punya fikir idea lain dari yang lain, maka muncul lah dalam fikiran untuk buat something about preposition. Kebetulannya baru je mengajar preposition minggu lepas. Lastly, ambik keputusan untuk buat preposition box bertemakan karektor Boboiboy. Harapannya dapat la menarik minat murid-murid yang melihatnya.

 Dalam proses..search gambar di internet dan cari kotak yang sesuai. Lama jugak memikirkan susunatur dan cara bagaimana nak menyusunnya pada kotak.


 Hasilnya setelah siap. Guna kotak soap dish, then batang penyokong tu guna casing wayar elektrik dan tapak dia guna pencil holder hadiah anak murid Hari Guru 4 tahun yang lalu.

 Pandangan sisi. Kotak tu memang sengaja designed supaya boleh dipusingkan 360 darjah. 

 Pandangan belakang..

Pengikut